De Maxi-Maatjes is de kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en bestaat uit twee groepen met maximaal twaalf kinderen en twee begeleiders per groep.  De kinderen hebben verschillende leeftijden; het jongere kind kan zo op een natuurlijke manier leren van de oudere peuters. Bovendien leren ze met elkaar spelen en delen.

Vaste dagindeling met gevarieerd programma

Uw kind heeft bij Kinderdagverblijf De Maxi-Maatjes een vaste dagindeling, waarin we op gezette tijden eten, slapen en activiteiten doen, Deze vaste structuur biedt hen veiligheid en zekerheid. Als het tijd is voor activiteiten, gaan we (buiten)spelen, knutselen of spelend leren aan de hand van een thema van de leer methode 'Uk en Puk'. Via dit programma wordt de brede ontwikkeling van dreumessen en peuters op het gebied van taal, rekenen en sociale vaardgiheden op speelse wijze gestimuleerd. Daarnaast zijn er momenten dat uw kind zelf bepaalt wat hij of zij will doen, of individuele begeleiding krijgt. Vanzelfsprekend houden we bij baby's rekening met hun eigen ritme.

Voorzieningen

Elke groep heeft een eigen overzichtelijke ruimte, waar de begeleiding alle kinderen goed in de gaten kan houden. Hier bevinden zich ook de slaapkamers. Al het meubilair en sanitair is afgestemd op de behoefte van jonge kinderen. De ruimtes zijn voorzien van veiligheidstoepassingen zoals bescherming voor stopcontacten en deurstrips om het knellen van vingers te voorkomen

Bovendien beschikt het kinderdagverblijf over een speelhal waar de kinderen van beide groepen hun energie kwijt kunnen. Dus ook als het weer tegenzit kunnen ze toch lekker rondrennen en ravotten. Is het weer wel goed, dan zijn ze te vinden op onze uitdagende buitenspeelplaats, waar kinderen de ruimte hebben om te ontdekken en waar bewegen wordt gestimuleerd.

Openingstijden

Het kinderdagverblijf is open van maandag tot en met vrijdag van 7.30 - 18.30 uur.

Vrije plaatsen

Op dit moment is er bij De Maxi-Maatjes op diverse dagen een wachtlijst. Informeer naar de mogelijkheden bij Amanda Kaiser, 06-5149 3467 of mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl

 

Uw kind aanmelden bij Kindercentrum Waarder

Via het inschrijfformulier meldt u uw kind aan voor opvang bij Kindercentrum Waarder. Wilt u eerst een rondleiding om de sfeer te proeven en uw vragen te kunnen stellen? Neem gerust contact op met Hanny de Koning, 06 – 51 493 467 of stuur een e-mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl voor een afspraak.