Kindercentrum Waarder verzorgt de professionele kinderdagopvang en naschoolse opvang in Waarder en is zo een waardevolle aanvulling op de voorzieningen peuterspeelzaal – kleuterschool – basisschool in de kern Waarder, die valt onder de gemeente Reeuwijk. Ook inwoners van de omliggende dorpen als Driebruggen en Nieuwerbrug kunnen gebruik maken van deze voorziening.

Vertrouwd, veilig en gezellig.

Als ouder wilt u het allerbeste voor uw kind: een vertrouwde, veilige omgeving, bekende gezichten, individuele aandacht, hygiëne en een leuke, ongedwongen sfeer. Juist daarom kiest u voor kinderopvang met visie en beleid!

Kindercentrum Waarder wordt gerund door beroepskrachten; gediplomeerde professionals met een pedagogische opleiding en relevante ervaring. Uw kind treft steeds dezelfde vaste leidsters en de mentor, die ook uw contactpersoon is. Constante en degelijke normen en waarden zijn vastgelegd in een weloverwogen pedagogisch beleidsplan. U kunt er zeker van zijn dat uw kind in goede handen is.

Kindercentrum Waarder is een plek, waar uw kind opgroeit in een veilige, geborgen sfeer. Waar u uw kind met een gerust hart achterlaat, in een bekende omgeving, waar het leeftijdsgenootjes ontmoet.

Kindercentrum Waarder is gewoon leuk !

Uw kind aanmelden bij Kindercentrum Waarder

Via het inschrijfformulier meldt u uw kind aan voor opvang bij Kindercentrum Waarder. Wilt u eerst een rondleiding om de sfeer te proeven en uw vragen te kunnen stellen? Neem gerust contact op met Hanny de Koning, 06 – 51 493 467 of stuur een e-mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl voor een afspraak.