Groep 9 biedt uw kinderen van 4 tot 12 jaar buitenschoolse opvang. Voor en na schooltijd en op extra vrije dagen zorgen wij met plezier voor hen. In principe hebben de kinderen de vrijheid om te doen wat ze zelf willen; ze kunnen meedoen met activiteiten of met vriendjes en vriendinnetjes spelletjes doen, (buiten) spelen, lezen, knutselen... kortom: er is van alles te beleven.

Kinderen die in Waarder op school zitten, komen zelf via de school naar Groep 9, de jongste kinderen worden daarbij begeleid. Kinderen vanuit de basisschool in Driebruggen halen we persoonlijk op met onze eigen BSO bus. 

Tijdens vakanties bieden wij volledige dagopvang, dan kan uw kind meedoen aan het vakantieprogramma dat is afgestemd op de leeftijd van uw kind.

Voorzieningen

De kinderen hebben een fantastische ruimte tot hun beschikking. Het interieur is helemaal afgestemd op kinderen, en er zijn verschillende hoekenwaar zij heerlijk kunnen spelen. U kunt hierbij denken aan onze atelierhoek, of de spelhoek, maar ook de legohoek is een gewilde speelplaats. Daarnaast mogen de kinderen gebruik maken van de gymzaal van de Prins Willem-Alexanderschool, en kunnen zij zich buiten vermaken op ons sportveld en het schoolplein. Voor de 9+ kinderen bieden wij een extra ruimte waar ze kunnen 'chillen'. Kinderen kunnen hier hun huiswerk maken, maar ook met leeftijdsgenoten tot rust komen na een schooldag.

Openingstijden

Voor schooltijd vanaf 7.30 uur

Na schooltijd tot 18.30 uur.

In vakanties van 7.30 - 18.30 uur.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Vrije plaatsen

Op dit moment is er bij Groep 9 alleen opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Bij voldoende belangstelling kan er ook op woensdag een BSO-groep worden opgestart. Voor de maandag, dinsdag en donderdag is er een wachtlijst. Informeer naar de mogelijkheden bij Amanda Kaiser, 06-5149 3467 of mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl

 

Uw kind aanmelden bij Kindercentrum Waarder

Via het inschrijfformulier meldt u uw kind aan voor opvang bij Kindercentrum Waarder. Wilt u eerst een rondleiding om de sfeer te proeven en uw vragen te kunnen stellen? Neem gerust contact op met Hanny de Koning, 06 – 51 493 467 of stuur een e-mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl voor een afspraak.