Bel voor meer informatie: 06-5149 3467

Buitenschoolse Opvang (BSO) Groep 9

Buitenschoolse Opvang (BSO) Groep 9

Groep 9 biedt uw kinderen van 4 tot 12 jaar buitenschoolse opvang. Voor en na schooltijd, woensdagmiddag en op vrije vrijdagen zorgen wij met plezier voor hen. In principe hebben de kinderen de vrijheid om te doen wat ze zelf willen; ze kunnen meedoen met activiteiten of met vriendjes en vriendinnetjes spelletjes doen, (buiten) spelen, lezen, knutselen... kortom: er is van alles te beleven.

Kinderen die in Waarder op school zitten, komen zelf via de school naar Groep 9, de jongste kinderen worden daarbij begeleid. Kinderen van scholen uit de andere plaatsen halen we persoonlijk op met onze busjes. 

Tijdens vakanties bieden wij volledige dagopvang, dan kan uw zoon of dochter meedoen aan het vakantieprogramma dat is afgestemd op de leeftijd van uw kind.

Voorzieningen

De kinderen hebben een fantastische ruimte tot hun beschikking. Het interieur is helemaal afgestemd op kinderen, en er zijn verschillende hoekjes waar zij heerlijk kunnen spelen. Daarnaast mogen de kinderen gebruikm maken van de gymzaal van de Prins Willem-Alexanderschool, en kunnen zij zich buiten vermaken op ons sportveld en het schoolplein.

Openingstijden

Voor schooltijd vanaf 7.30 uur

Na schooltijd tot 18.30 uur.

In vakanties van 7.30 - 18.30 uur.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Vrije plaatsen

Op dit moment is er bij Groep 9 alleen opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Bij voldoende belangstelling kan er ook op woensdag een BSO-groep worden opgestart. Voor maandag, dinsdag en donderdag is er een wachtlijst. Informeer naar de mogelijkheden bij Amanda Kaiser, 06-5149 3467 of mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl

 

Uw kind aanmelden bij Kindercentrum Waarder

Via het inschrijfformulier meldt u uw kind aan voor opvang bij Kindercentrum Waarder. Wilt u eerst een rondleiding om de sfeer te proeven en uw vragen te kunnen stellen? Neem gerust contact op met Hanny de Koning, 06 – 51 493 467 of stuur een e-mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl voor een afspraak.