Bel voor meer informatie: 06-5149 3467

Kirsten

Kirsten

Kirsten

Tijdens mijn opleiding HBO Pedagogiek, heb ik 4 jaar gewerkt in een plusopvang voor kinderen met gedrags- en ontwikkelingsproblemen. Daarnaast werkte ik als ambulant jeugdhulpverlener. Omdat ik mijn kennis wilde verbreden ben ik gaan werken als gezinscoach. Tijdens mijn werk als gezinscoach, kwam ik erachter dat ik de directe betrokkenheid bij het kind miste en ben daarom op zoek gegaan naar een baan waar ik meer te maken heb met het kind. Hier ligt meer mijn hart.
Momenteel werk ik op de BSO en doe ik naast 3 middagen op de groep nog organisatorische en administratieve taken.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen in de groep, vrij zijn in het maken van eigen keuzes en een gezellige dag hebben gehad op de BSO.  


Nog een aanbod voor ouders: met mijn pedagogische achtergrond kan ik u wellicht advies geven in de ontwikkeling of opvoeding van uw kind. Mocht u hieraan behoefte hebben, dan kunt u hierover altijd met mij in gesprek.  


« Terug naar het overzicht

Uw kind aanmelden bij Kindercentrum Waarder

Via het inschrijfformulier meldt u uw kind aan voor opvang bij Kindercentrum Waarder. Wilt u eerst een rondleiding om de sfeer te proeven en uw vragen te kunnen stellen? Neem gerust contact op met Hanny de Koning, 06 – 51 493 467 of stuur een e-mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl voor een afspraak.