Bel voor meer informatie: 06-5149 3467

Amanda Kaiser

Amanda Kaiser

Amanda Kaiser

Dertien jaar geleden kwam Amanda stagelopen bij Kindercentrum Waarder en is ze nooit meer weggegaan. In al die jaren heeft Amanda veel verschillende opleidingen gedaan van gezondheidscoach tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Amanda heeft hiernaast ook de opleiding HBO management gedaan om steeds meer organisatorische taken over te kunnen nemen van Hanny. Sinds januari 2021 is Amanda mede eigenaar van Kindercentrum Waarder.

Amanda staat niet meer op de groep als pedagogisch medewerker, maar werkt vanuit het kantoor op het kinderdagverblijf.  Op kantoor doet Amanda de administratie en ze blijft op deze manier betrokken bij de pedagogisch medewerkers en biedt hen ondersteuning waar nodig. 

Amanda haar tip voor ouders: "Houd het afscheid kort als uw kind het moeilijk heeft als u weggaat bij het kinderdagverblijf."

 

 


« Terug naar het overzicht

Uw kind aanmelden bij Kindercentrum Waarder

Via het inschrijfformulier meldt u uw kind aan voor opvang bij Kindercentrum Waarder. Wilt u eerst een rondleiding om de sfeer te proeven en uw vragen te kunnen stellen? Neem gerust contact op met Hanny de Koning, 06 – 51 493 467 of stuur een e-mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl voor een afspraak.