Bel voor meer informatie: 06-5149 3467

Amanda

Amanda

Amanda

Tien jaar geleden kwam Amanda stagelopen bij Kindercentrum Waarder, en ze is nooit meer weggegaan. Inmiddels is ze, naast pedagogisch medewerker, ook Gezondheidscoach bij Kindercentrum Waarder en assisteert ze Hanny met organisatorische werkzaamheden.

Ze vindt het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling de allerleukste uitdaging die er is; het is mooi elk kind te zien opgroeien naar zijn eigen ‘ik’. Amanda vindt het fijn de kinderen een veilige omgeving te kunnen bieden om op te groeien en ze is dankbaar voor de liefde van de kinderen die ze daarvoor terugkrijgt.

Haar favoriete activiteit is boekjes lezen, omdat het zo’n knus moment is samen met de kinderen. Van die aandachtige koppies die luisteren naar het verhaal kan ze echt genieten. Amanda is getrouwd en heeft een zoon en dochter in de basisschoolleeftijd.

Amanda haar tip voor ouders: "Houd het afscheid kort als uw kind het moeilijk heeft als u weggaat bij het kinderdagverblijf."


« Terug naar het overzicht

Uw kind aanmelden bij Kindercentrum Waarder

Via het inschrijfformulier meldt u uw kind aan voor opvang bij Kindercentrum Waarder. Wilt u eerst een rondleiding om de sfeer te proeven en uw vragen te kunnen stellen? Neem gerust contact op met Hanny de Koning, 06 – 51 493 467 of stuur een e-mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl voor een afspraak.