Bel voor meer informatie: 06-5149 3467

Jenny

Jenny

Jenny

Jenny vindt het fantastisch om met kinderen te werken omdat ze zo heerlijk onbevangen, grappig, eerlijk, lief en vrolijk zijn. Ze werkt sinds de oprichting in 2007 al bij Kindercentrum Waarder.

Jenny houdt van sporten en actief bezig zijn en is daarom met de kinderen veel te vinden in de gymzaal of op het sportveldje. Figuurzagen, kleien, verven, knutselen en bakken vindt ze ook erg leuk om te doen met de kids. Jenny vindt het geweldig om kinderen als kleuter te verwelkomen en op te zien groeien tot mooie puber.

Ze werkt met veel plezier op de BSO in Waarder. Er heerst een prettige sfeer, het is kleinschalig, en het werken met een vast klein team bevalt haar. Jenny is getrouwd en heeft twee stoere tienerzonen.

Jenny haar tip voor ouders: “De BSO is echt een leuke plek voor kinderen om met leeftijdgenootjes te spelen, te sporten of creatief bezig te zijn”


« Terug naar het overzicht

Uw kind aanmelden bij Kindercentrum Waarder

Via het inschrijfformulier meldt u uw kind aan voor opvang bij Kindercentrum Waarder. Wilt u eerst een rondleiding om de sfeer te proeven en uw vragen te kunnen stellen? Neem gerust contact op met Hanny de Koning, 06 – 51 493 467 of stuur een e-mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl voor een afspraak.