Mijn naam is Iva van der wilk, ik ben 21 jaar en ik kom uit hekendorp. Vanaf kinds af aan ben ik al graag rondom kinderen. De leeftijd 0-4 jaar spreekt mij het meeste aan. In deze leeftijd zie je de kinderen grote stappen zetten in hun ontwikkeling en ik voel me vereerd dat ik hier een bijdrage in mag leveren.

Momenteel volg ik mijn BBL-traject bij de Maxi-Maatjes. Ik werk 3 dagen in de week en ga 1 dag in de week naar school. Voor mijn BBL-traject deed ik dezelfde opleiding, maar dan in de BOL variant. Omdat ik toen mijn stage als zo leuk ervaarde, heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar de BBL variant.

Doordat ik als kind een hele warme en liefdevolle jeugd gehad, vind ik het belangrijk dat de kinderen zich veilig, vertrouwd en geliefd op de groep zullen voelen. Hoe meer emotionele veiligheid de kinderen ervaren, hoe beter zij tot ontwikkeling kunnen komen.

Ik hoop u graag op de groep te zien!

« Terug naar het overzicht

Iva

Uw kind aanmelden bij Kindercentrum Waarder

Via het inschrijfformulier meldt u uw kind aan voor opvang bij Kindercentrum Waarder. Wilt u eerst een rondleiding om de sfeer te proeven en uw vragen te kunnen stellen? Neem gerust contact op met Hanny de Koning, 06 – 51 493 467 of stuur een e-mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl voor een afspraak.