Als jong meisje was ik al dol op kleine kinderen. Ik paste dan ook graag op kinderen van familie van vrienden. Op de middelbare school mocht ik 3 maanden stage lopen bij een peuterspeelzaal waar ik erg enthousiast van werd Hier kwam ik erachter dat ik het werken met kinderen heel graag wilde gaan doen. Later heb ik op het MBO de opleiding gedaan om in de kinderopvang te gaan werken. Dat doe ik sinds 2014 met veel plezier.

Vanaf januari 2023 ben ik begonnen bij kindercentrum Waarder. Ik vind de kleinschaligheid erg prettig. 

Ik ben blij als ik een kind zie stralen en dat ik weet dat ik daaraan mijn steentje heb bij gedragen. Knutselen en lekker gek doen doe ik graag met de kinderen. Daar kan ik zelf van genieten.

De kinderen wil ik graag een vertrouwde omgeving aanbieden, omdat ik sterk het idee heb dat ze daarin het meeste leren en het beste tot hun recht komen. Zo kunnen ze de vrijheid en ruimte krijgen om zich spelenderwijs te ontwikkelen.

Mijn tip voor de ouders: geniet van je kind, door middel van een compliment, een knutsel, boekje lezen of een simpel 1 op 1 moment.  Dat is zo waardevol!

« Terug naar het overzicht

Evy

Uw kind aanmelden bij Kindercentrum Waarder

Via het inschrijfformulier meldt u uw kind aan voor opvang bij Kindercentrum Waarder. Wilt u eerst een rondleiding om de sfeer te proeven en uw vragen te kunnen stellen? Neem gerust contact op met Hanny de Koning, 06 – 51 493 467 of stuur een e-mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl voor een afspraak.