Bel voor meer informatie: 06-5149 3467

Kaylee

Kaylee

Kaylee

Kaylee zat in het laatste jaar van mijn middelbare school tijd. Op een dag kwam Kaylee thuis kwam van school en wist ze het: ik word later kinderpsycholoog. Kaylee is toen het laatste jaar (4e klas) op zoek gegaan naar een MBO opleiding die het meest aansloot bij het beroep wat ze later wilde uitvoeren. Dit was de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4.

 

In februari 2017 begon Kaylee haar eerste stage. Het laatste leerjaar heeft Kaylee stage gelopen bij Kindercentrum Waarder. Na twee dagen wist Kaylee het zeker, ze wilde hier niet meer weg hier.

 

Kaylee vindt het super leuk om te zien dat ze de kinderen wat kan bijbrengen en kan mee geven voor later. Hoe een kind zich ontwikkelt en hoe je een band opbouwt met een kind. Kaylee heeft haar opleiding afgerond en is nu met heel veel plezier aan het werk bij Kindercentrum Waarder! 


« Terug naar het overzicht

Uw kind aanmelden bij Kindercentrum Waarder

Via het inschrijfformulier meldt u uw kind aan voor opvang bij Kindercentrum Waarder. Wilt u eerst een rondleiding om de sfeer te proeven en uw vragen te kunnen stellen? Neem gerust contact op met Hanny de Koning, 06 – 51 493 467 of stuur een e-mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl voor een afspraak.