José heeft vanaf 2007 tot en met september 2021 in vaste dienst gewerkt bij Kindercentrum Waarder. José geniet van het werken met kinderen en om die reden heeft José ervoor gekozen om nog in dienst te blijven als oproepkracht.

Ze kan het vinden met kinderen van alle leeftijden, en ze vindt het erg leuk om samen met hen activiteiten te doen. Koken en bakken, spelletjes doen in de gymzaal, knutselen, het maakt haar niet uit, alles vindt ze even gezellig. José houdt ervan echt met de kinderen samen te werken, ze gaat liefdevol met hen om.

In de vakantieperiodes nemen José en haar collega’s de kinderen mee op stap, dat zijn altijd hele leuke uitjes waar niet alleen de kinderen het naar hun zin hebben, ze kan hier zelf ook erg van genieten. José is getrouwd en heeft drie volwassen zonen..

José haar tip voor ouders: “Geniet iedere dag samen met de kinderen van het leven en de natuur om ons heen.”

« Terug naar het overzicht

José

Uw kind aanmelden bij Kindercentrum Waarder

Via het inschrijfformulier meldt u uw kind aan voor opvang bij Kindercentrum Waarder. Wilt u eerst een rondleiding om de sfeer te proeven en uw vragen te kunnen stellen? Neem gerust contact op met Hanny de Koning, 06 – 51 493 467 of stuur een e-mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl voor een afspraak.