Bel voor meer informatie: 06-5149 3467

Jamilah

Jamilah

Jamilah

Mijn naam is Jamilah Alsolaiman en ik ben 29 jaar oud. Ik ben getrouwd en ik kom uit Syrië. Ik ben vanaf 2014 in Nederland. Ik heb een Nederlandse cursus gedaan en daarna ben ik begonnen met de opleiding van zorg en welzijn niveau 2. Daarne ben ik de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 gaan volgen en heb ik mijn diploma behaald. Momenteel ben ik bezig met de opleiding gespecialiseerde pedagogisch medewerker niveau 4 en hoop ik dit jaar nog mijn diploma te behalen.

Ik ben als stagiaire begonnen bij kindercentrum waarder en werk nu als Pedagogisch medewerker. Ik ben blij dat ik bij Kindercentrum Waarder mag blijven werken en mijn pedagogische kwaliteiten kan uitvoeren op de groep.

Tip voor ouders:

De wereld van een baby is nog klein, maar vol behoeften en mogelijkheden. Een basis van veiligheid en voorspelbaarheid geeft je kind een gevoel van bescherming en vertrouwen.


« Terug naar het overzicht

Uw kind aanmelden bij Kindercentrum Waarder

Via het inschrijfformulier meldt u uw kind aan voor opvang bij Kindercentrum Waarder. Wilt u eerst een rondleiding om de sfeer te proeven en uw vragen te kunnen stellen? Neem gerust contact op met Hanny de Koning, 06 – 51 493 467 of stuur een e-mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl voor een afspraak.