Hanny heeft in 2007 Kindercentrum Waarder opgericht. Er was tot die tijd geen professionele opvang in Waarder of Driebruggen en Hanny zag dat daar zeker behoefte aan was.

Hanny doet alle organisatorische taken en staat niet voor de groep. Ze werkt vanuit huis, maar komt elke dag naar de opvang om de lopende zaken door te nemen met de leidsters èn te genieten van alle kinderen!

Ze vindt het ook leuk om contact te hebben met de ouders en ervoor te zorgen, dat de opvang van hun kind in goede handen is. Het is voor hen toch het prettigst om te kunnen werken en te weten dat de opvang goed geregeld is. Hanny is getrouwd en heeft 4 volwassen kinderen.

Hanny’s tip voor de ouders: "Maak eens een proefberekening van de kosten op de site www.toeslagen.nl. Het zal je verrassen hoe goedkoop de opvang netto kan uitpakken!"

« Terug naar het overzicht

Hanny de Koning

Uw kind aanmelden bij Kindercentrum Waarder

Via het inschrijfformulier meldt u uw kind aan voor opvang bij Kindercentrum Waarder. Wilt u eerst een rondleiding om de sfeer te proeven en uw vragen te kunnen stellen? Neem gerust contact op met Hanny de Koning, 06 – 51 493 467 of stuur een e-mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl voor een afspraak.