Bel voor meer informatie: 06-5149 3467

Claudia

Claudia

Claudia

Het werken met kinderen is iets dat Claudia altijd al wilde. Inmiddels heeft ze al meer dan tien jaar ervaring in de kinderopvang en sinds juni 2016 werkt ze bij Kindercentrum Waarder. De kleinschaligheid van het centrum spreekt haar erg aan.

De kinderen een fijne dag bezorgen is iets wat Claudia enorm motiveert. Samen activiteiten doen, de verzorging en de genegenheid van de kinderen maakt voor haar dit werk zo leuk. Ze knutselt graag met de kinderen, maar ook liedjes zingen en voorlezen zijn favoriet.

Het belangrijkste vindt ze dat de kinderen op het kinderdagverblijf een ‘thuis’ ervaren en zich op hun gemak voelen. Zodat ze in alle vrijheid aan leuke activiteiten mee kunnen doen, volop kunnen genieten van het kind zijn en tegelijkertijd spelenderwijs van alles leren. 

Claudia haar tip voor ouders: “Betover je kind met complimentjes, er is niets anders dat zo goed werkt.”


« Terug naar het overzicht

Uw kind aanmelden bij Kindercentrum Waarder

Via het inschrijfformulier meldt u uw kind aan voor opvang bij Kindercentrum Waarder. Wilt u eerst een rondleiding om de sfeer te proeven en uw vragen te kunnen stellen? Neem gerust contact op met Hanny de Koning, 06 – 51 493 467 of stuur een e-mail naar kantoor@kindercentrumwaarder.nl voor een afspraak.